info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni mëson të kërcejë

350 L

Koni shkon në një kurs baleti. Sa qejf është të kërcesh bashkë me fëmijët e tjerë, të hidhesh si mace dhe të lëvizësh nën ritmin e muzikës! Koni dhe grupi i baletit kërcen në një shfaqje të vërtetë para spektatorëve…

Bli

Koni shkon në një kurs baleti. Sa qejf është të kërcesh bashkë me fëmijët e tjerë, të hidhesh si mace dhe të lëvizësh nën ritmin e muzikës! Koni dhe grupi i baletit kërcen në një shfaqje të vërtetë para spektatorëve…

Autor:

Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2014

Faqet:

24

ISBN:

978-9928-02-452-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni mëson të kërcejë”

Your email address will not be published.

five − 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X