info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni, Pauli dhe problemet me shoqërinë

650 L

Shkollat 9-vjeçare po stërviten për Lojërat Rinore Mbarëkombëtare. Koni është pjesëtare e skuadrës së atletikës të shkollës së saj. Kjo i dhuron kënaqësi, por i merr edhe shumë kohë. Ajo nuk dëshiron as të heqë dorë nga stërvitja, por as të lërë pas dore shoqet e saj dhe Filipin.

Bli

Shkollat 9-vjeçare po stërviten për Lojërat Rinore Mbarëkombëtare. Koni është pjesëtare e skuadrës së atletikës të shkollës së saj. Kjo i dhuron kënaqësi, por i merr edhe shumë kohë. Ajo nuk dëshiron as të heqë dorë nga stërvitja, por as të lërë pas dore shoqet e saj dhe Filipin. Teksa ajo përpiqet t’i përballojë të gjitha këto, Paulit i duhet të luftojë me problemet e tij. Koni dhe shoqet e saj e kuptojnë që ai ka nevojë për mbështetjen e tyre, edhe pse ai i refuzon. A do të munden ata ta ndihmojnë Paulin?

Autor:

Dagmar Hoßfeld

Botues:

Albas

Përktheu:

Ina Metani

Viti i botimit:

2015

Faqet:

176

ISBN:

978-9928-02-495-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni, Pauli dhe problemet me shoqërinë”

Your email address will not be published.

3 × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X