info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Kush tepër lakmon…

420 L

Kush tepër lakmon, a thua më shunë gëzon? As që bëhet fjalë! Kush shumë lakmon, mbetet me gisht në gojë! Kjo i nodhi luanit të babëzitur, gomarit lakmitar dhe personazheve të tjera të fabulave të kësaj përmbledhje!

Bli

Kush tepër lakmon, a thua më shunë gëzon? As që bëhet fjalë! Kush shumë lakmon, mbetet me gisht në gojë! Kjo i nodhi luanit të babëzitur, gomarit lakmitar dhe personazheve të tjera të fabulave të kësaj përmbledhje!

Autor:

Giuditta Campello

Botues:

Albas

Përktheu:

Rudina Çupi

Viti i botimit:

2018

Faqet:

48

ISBN:

978-9928-282-27-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Kush tepër lakmon…”

Your email address will not be published.

5 × three =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X