info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Lahuta e Malcis

400 L

“Lahuta e Malcis” çel serinë e botimeve “Lexim plus” të shtëpisë botuese “Albas”, duke u ofruar nxënësve të shkollave të mesme veprën madhore të Gjergj Fishtës në formën e një antologjie poetike: nga një vepër me rreth 17 mijë vargje “Lahuta e malcis…” e kësaj rubrike vjen me rreth 4 mijë vargje.

Bli

“Lahuta e Malcis” çel serinë e botimeve “Lexim plus” të shtëpisë botuese “Albas”, duke u ofruar nxënësve të shkollave të mesme veprën madhore të Gjergj Fishtës në formën e një antologjie poetike: nga një vepër me rreth 17 mijë vargje “Lahuta e malcis…” e kësaj rubrike vjen me rreth 4 mijë vargje. Ndërhyrjet filologjike e ndihmojnë nxënësin në lexim, pa e prekur gjuhën e autorit. Parathënia (“Lahuta e Malcis, rileximi”) zgjeron horizontin e dijeve të nxënësve për kohën kur u shkrua vepra, për ngjarjet që pasqyron në të, si dhe për vlerat artistike të papërsëritshme edhe sot e kësaj dite…

Autor:

Gjergj Fishta

Botues:

Albas

Përgatiti:

Dr. Tonin Çobani

Viti i botimit:

2011

Faqet:

159

ISBN:

978-9928-02-121-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Lahuta e Malcis”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X