info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Laj dhëmbët dhe bëj çiçin

600 L

Laj dhëmbët dhe bëj çiçin

  • Pse duhet t’i laj duart?
  • Kur duhet të shkoj në banjë?
  • Si lahen dhëmbët?
Bli

Seria e librave për fëmijë 2-4 vjeç:

  • Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëve
  • Zbulimi botës përmes lojës
  • Ilustrime të këndshme për fëmijë të kësaj moshe
  • I studiuar nga specialistë të fushës

Pse? Kur? Si?

Laj dhëmbët dhe bëj çiçin

  • Pse duhet t’i laj duart?
  • Kur duhet të shkoj në banjë?
  • Si lahen dhëmbët?
Autor:

Susanne Szesny, Frauke Nahrgang

Përktheu

Wimmel Parents

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

10

ISBN:

978-608-237-055-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Laj dhëmbët dhe bëj çiçin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X