info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Legjenda dhe vende shqiptare

1,500 L

Fantastikja e legjendave që vjen përmes ilustrimeve origjinale ndërthuret me historinë e lashtë të disa vendeve shqiptare, si dhe me pamjen që kanë këto vende sot. Nëpërmjet një guide të ngjashme me guidat turistike, personazhi i librit, fotografi, ka sjellë pamje të mrekullueshme që lidhen me natyrën dhe vendet plot trashëgimi kulturore.

Bli

Fantastikja e legjendave që vjen përmes ilustrimeve origjinale ndërthuret me historinë e lashtë të disa vendeve shqiptare, si dhe me pamjen që kanë këto vende sot. Nëpërmjet një guide të ngjashme me guidat turistike, personazhi i librit, fotografi, ka sjellë pamje të mrekullueshme që lidhen me natyrën dhe vendet plot trashëgimi kulturore. Autorët i kanë sjellë legjendat nëpërmjet rrëfimit të moderuar dhe të përshtatshëm për moshën e fëmijëve. Ky libër synon të nxitë te fëmijët ndjenjën estetike ndaj së bukurës si edhe dashurinë për të shkuarën dhe për të tashmen e vendlindjes së tyre.

Autor:

Rita Petro dhe Felix Bilani

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2015

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-621-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Legjenda dhe vende shqiptare”

Your email address will not be published.

2 + eleven =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X