info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Letërsi – Ab initio

1,000 L

Libri është konceptuar me dy pjesë kryesore në funksion të njëra-tjetrës. Pjesët teorike shtjellojnë koncepte sipas fushës së interesit, ndërsa në plotësim të tyre vijnë pjesët antologjike, si përzgjedhje të lira, përkthyer nga gjuha angleze apo italiane, sipas rastit.

Bli

Kategoritë: ,

Libri është konceptuar me dy pjesë kryesore në funksion të njëra-tjetrës. Pjesët teorike shtjellojnë koncepte sipas fushës së interesit, ndërsa në plotësim të tyre vijnë pjesët antologjike, si përzgjedhje të lira, përkthyer nga gjuha angleze apo italiane, sipas rastit.

Në funksion të organizmit dhe kuptimit të librit, si edhe në respektim të teksteve të përkthyera, po bëjmë disa saktësime mbi formatin e citimeve.

Autor:

Edlira (Tonuzi) Macaj

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

348

ISBN:

978-9928-282-64-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Letërsi – Ab initio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + fifteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X