info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Libër mësuesi për tekstin shkollor Gjuhë shqipe dhe Letërsi 11 (Kosovë)

Libër mësuesi për tekstin shkollor Gjuhë shqipe dhe Letërsi 11 (Kosovë) (Për gjimnazin shoqëror-gjuhësor dhe gjimnazin e shkencave natyrore).


Libër mësuesi për tekstin shkollor Gjuhë shqipe dhe Letërsi 11 (Kosovë) (Për gjimnazin shoqëror-gjuhësor dhe gjimnazin e shkencave natyrore).

Autor:

Mentor Hajrizi, Aleksandra Janaqi, Evelina Doka, Ermira Ymeraj, Natasha Kalemaj, Manjola Brahaj

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

288

ISBN:

978-9951-15-084-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Libër mësuesi për tekstin shkollor Gjuhë shqipe dhe Letërsi 11 (Kosovë)”

Your email address will not be published.

3 × 4 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X