info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Libër mësuesi për tekstin shkollor Gjuhë shqipe dhe Letërsi 10 (Kosovë)

Libër mësuesi për tekstin shkollor Gjuhë shqipe dhe Letërsi 10 (Kosovë) (Për gjimnazin shoqëror-gjuhësor dhe gjimnazin e shkencave natyrore).


Libër mësuesi për tekstin shkollor Gjuhë shqipe dhe Letërsi 10 (Kosovë) (Për gjimnazin shoqëror-gjuhësor dhe gjimnazin e shkencave natyrore).

Autor:

Mentor Hajrizi, Aleksandra Janaqi, Evelina Doka, Ermira Ymeraj, Natasha Kalemaj, Manjola Brahaj

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

272

ISBN:

978-9951-15-085-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Libër mësuesi për tekstin shkollor Gjuhë shqipe dhe Letërsi 10 (Kosovë)”

Your email address will not be published.

1 × four =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X