info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Libër mësuesi për tekstin shkollor Psikologji 11 (Kosovë)

Libër mësuesi për tekstin shkollor Psikologji 11 (Kosovë) (Për gjimnazin e shkencave shoqërore-gjuhësore dhe gjimnazin e shkencave natyrore)


Libër mësuesi për tekstin shkollor Psikologji 11 (Kosovë) (Për gjimnazin e shkencave shoqërore-gjuhësore dhe gjimnazin e shkencave natyrore)

Autor:

Blerta Perolli-Shehu, Brikena Kullolli

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

120

ISBN:

978-9951-15-079-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Libër mësuesi për tekstin shkollor Psikologji 11 (Kosovë)”

Your email address will not be published.

sixteen + 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X