info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Libri i xhunglës

560 L

Një “këlysh” njeriu gjendet në xhungël, në shpellën e ujqërve. Ai është shtrirë midis këlyshëve ujqër, pranë nënës Ujkonjë dhe nuk ka fare frikë. Jashtë shpellës, tigri Sher Kan ulërin i tërbuar sepse do ta kullufitë. Çfarë do të ndodhë me Moglin?

Bli

Një “këlysh” njeriu gjendet në xhungël, në shpellën e ujqërve. Ai është shtrirë midis këlyshëve ujqër, pranë nënës Ujkonjë dhe nuk ka fare frikë. Jashtë shpellës, tigri Sher Kan ulërin i tërbuar sepse do ta kullufitë. Çfarë do të ndodhë me Moglin? A do ta shpëtojnë ujqërit nga kthetrat e tigrit njeringrënës? A do të arrije të mbijetojë në xhungël? Po ligjit të xhunglës? Mësojeni këtë në historinë e Librit të Xhunglës, të rrëfyer me një  gjuhë të thjeshtë dhe të shoqëruar me ilustrime tërheqëse.

Autor:

Rudyard Kipling

Botues:

Albas

Përktheu:

Lejbjana Hyseni

Përgatiti:

Pierdomenico Baccalario

Viti i botimit:

2014

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-486-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Libri i xhunglës”

Your email address will not be published.

17 − twelve =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X