info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Libri im i parë ABC

1,400 L

Duke shtypur butonët zanorë, fëmijët dëgjojnë shkronjat, fjalët dhe fjalitë dhe i mësojnë ato në mënyrë argëtuese. Në libër ata do të gjejnë situata me personazhe nga bota e kafshëve, të ilustruara plot ngjyra dhe fantazi.

Bli

Duke shtypur butonët zanorë, fëmijët dëgjojnë shkronjat, fjalët dhe fjalitë dhe i mësojnë ato në mënyrë argëtuese. Në libër ata do të gjejnë situata me personazhe nga bota e kafshëve, të ilustruara plot ngjyra dhe fantazi.

Autor:

Rita Petro, Mirela Tërova

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2015

Faqet:

18

ISBN:

978-608-237-011-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Libri im i parë ABC”

Your email address will not be published.

2 × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X