info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Maksi dhe futbollistët fitimtarë

470 L

Maksit i ka ardhur në majë të hundës që e treta A gjithmonë rrihet në futboll nga e katërta B. Por në festën sportive nuk duhet të ndodhë kjo. Në skuadrën e tyre as trajneri më i mirë nuk bën punë, pasi të gjithë grinden më njëri-tjetrin.

Bli

Maksit i ka ardhur në majë të hundës që e treta A gjithmonë rrihet në futboll nga e katërta B. Por në festën sportive nuk duhet të ndodhë kjo. Në skuadrën e tyre as trajneri më i mirë nuk bën punë, pasi të gjithë grinden më njëri-tjetrin. Por Maksi që është tip, e gjen zgjidhjen: ai merr maskotën e duhur, me ndihmën e sëcilës e treta A bashkohet dhe, ndoshta, mund edhe të fitojë lojën.

Autor:

Christian Tielman

Botues:

Albas

Përkthyes:

Ina Metani

Viti i botimit:

2014

Faqet:

96

ISBN:

978-9928-02-470-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Maksi dhe futbollistët fitimtarë”

Your email address will not be published.

eleven − six =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X