info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Maksi fle te shtëpia e Paulinës

350 L

Urra! Maksit i japin leje të flejë një natë te shtëpia e Paulinës. Ai bën gati çantën sa hap e mbyll sytë: pizhamet furçën e dhëmbëve dhe, sigurisht, elektrikun e dorës. Por, a mund të flejë Maksi pa puthjen e “natës së mirë”?!

Bli

Urra! Maksit i japin leje të flejë një natë te shtëpia e Paulinës. Ai bën gati çantën sa hap e mbyll sytë: pizhamet furçën e dhëmbëve dhe, sigurisht, elektrikun e dorës. Por, a mund të flejë Maksi pa puthjen e “natës së mirë”?!

Autor:

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

Botues:

Albas

Përktheu:

Klaudio Këllezi

Viti i botimit:

2014

Faqet:

24

ISBN:

978-9928-02-459-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Maksi fle te shtëpia e Paulinës”

Your email address will not be published.

3 − three =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X