info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Maksi mëson biçikletën

350 L

Gati!? NISU! Maksi merr vrull me biçikletën e tij lodër. Por tani ai është rritur. Maksit i nevojitet një biçikletë e vërtetë! Bashkë me mamin, ai vendos të rregullojë biçikletën e vjetër të vëllait të tij, Feliksit. Pastaj duhet të mësojë, mësojë, mësojë… Dhe, shumë shpejt, Maksi fillon të marrë kthesat e para.

Bli

Gati!? NISU! Maksi merr vrull me biçikletën e tij lodër. Por tani ai është rritur. Maksit i nevojitet një biçikletë e vërtetë! Bashkë me mamin, ai vendos të rregullojë biçikletën e vjetër të vëllait të tij, Feliksit. Pastaj duhet të mësojë, mësojë, mësojë… Dhe, shumë shpejt, Maksi fillon të marrë kthesat e para.

Autor:

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

Botues:

Albas

Përktheu:

Klaudio Këllezi

Viti i botimit:

2014

Faqet:

24

ISBN:

978-9928-02-448-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Maksi mëson biçikletën”

Your email address will not be published.

five × 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X