info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Maksi në një udhëtim të hatashëm me klasën

470 L

Maksi dhe shokët e tij ndihen të gëzuar. Shumë shpejt ata do të bëjnë një udhëtim me klasën. Në bujtinën “Finkenshtajn” i pret një ndeshje emocionuese futbolli, një garë dhe loja me fantazmën.

Bli

Maksi dhe shokët e tij ndihen të gëzuar. Shumë shpejt ata do të bëjnë një udhëtim me klasën. Në bujtinën “Finkenshtajn” i pret një ndeshje emocionuese futbolli, një garë dhe loja me fantazmën. Por aventura më e madhe e tyre është humbja dhe kërkimi i qenit të bujtinës, Bobit, i cili u zhduk pa lënë gjurmë. Këto aventura janë tipike të Maksit. Ai, Paulina dhe Niki e dinë se ç’duhet bërë në këto raste.

Autor:

Christian Tielman

Botues:

Albas

Përkthyes:

Ina Metani

Viti i botimit:

2014

Faqet:

84

ISBN:

978-9928-02-468-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Maksi në një udhëtim të hatashëm me klasën”

Your email address will not be published.

9 + four =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X