info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Mbrojtësit e natyrës

550 L

Natyra, ajri, lumi, pema, lulja – kjo është natyra që na rrethon, e cila fillon nga oborri dhe shkon deri larg, në malet, pyjet, detet etj.

Bli

Natyra, ajri, lumi, pema, lulja – kjo është natyra që na rrethon, e cila fillon nga oborri dhe shkon deri larg, në malet, pyjet, detet etj. Dy personazhet, Bora dhe Blerimi, së bashku me miqtë e tyre kafshë, i udhëheqin fëmijët në një rrëfim, në të cilin fëmijët mësojnë si të kujdesen për natyrën: të mos prishin lulet, të mbjellin bimë, të përdorin mjete transporti që nuk ndotin ajrin, të mos lënë mbeturina apo të mos ndezin zjarr në pyll, të mbajnë pastër mjedisin ku jetojnë, të ndajnë mbeturinat sipas materialit me të cilin bëhen, t’i ripërdorin ato, të kursejnë ujin dhe energjinë pozitive, të kujdesen për kafshët etj.

Autor:

Jelena Kovačić

Botues:

Albas

Përktheu:

Driton Ajrullai

Viti i botimit:

2013

Faqet:

18

ISBN:

978-9928-02-315-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Mbrojtësit e natyrës”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X