info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Mondo dhe tregime të tjera

1,000 L

Askush nuk ishte në gjendje të thoshte se nga vinte Mondo. Ai kishte ardhur një ditë, rastësisht, në qytet, pa rënë në sy, e më tej të gjithë ishin mësuar me praninë e tij. Ishte një djalë i vogël nja dhjetë vjeç, me fytyrë të rrumbullakët e të ëmbël dhe me sy të zinj. Por çka binte më shumë në sy tek ai ishin flokët, të errët dhe me reflekse të hirta, që ndryshonin ngjyrë sipas dritës.

Bli

Askush nuk ishte në gjendje të thoshte se nga vinte Mondo. Ai kishte ardhur një ditë, rastësisht, në qytet, pa rënë në sy, e më tej të gjithë ishin mësuar me praninë e tij. Ishte një djalë i vogël nja dhjetë vjeç, me fytyrë të rrumbullakët e të ëmbël dhe me sy të zinj. Por çka binte më shumë në sy tek ai ishin flokët, të errët dhe me reflekse të hirta, që ndryshonin ngjyrë sipas dritës.

Personazhet e tregimeve të këtij libri quhen Mondo, Ulula, Jon, Daniel Sinbadi, Kryqi i Vogël… Me praninë e tyre ndriçojnë këto tregime dhe na ftojnë t`i ndjekim e të futemi në botën e tyre për të zbuluar udhën e lirisë.

Zbuloni librin Mondo dhe tregime të tjera, shkruar nga J.M.G. Le Clezio, i cili është nderuar me çmimin Nobel në letërsi.

Autor:

Jean-Marie Gustav Le Clézio

Botues:

Albas

Përktheu:

Amantia Kapo

Viti i botimit:

2019

Faqet:

360

ISBN:

978-9928-282-23-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Mondo dhe tregime të tjera”

Your email address will not be published.

one × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X