info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Nina luan doktoreshash

670 L

Nina e vogël vesh uniformën e doktoreshës dhe viziton arush-bebushin si një doktoreshë e vërtetë. I dëgjon frymëmarrjen, i kontrollon veshët, hundët dhe pastaj i bën një gjilpërë. Duke luajtur me Ninën fëmijët mësojnë profesionin e doktoreshës.

Bli

Nina e vogël vesh uniformën e doktoreshës dhe viziton arush-bebushin si një doktoreshë e vërtetë. I dëgjon frymëmarrjen, i kontrollon veshët, hundët dhe pastaj i bën një gjilpërë. Duke luajtur me Ninën fëmijët mësojnë profesionin e doktoreshës.

Autor:

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2015

Faqet:

14

ISBN:

978-608-237-034-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Nina luan doktoreshash”

Your email address will not be published.

four − 2 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X