info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Një autoritet i ri, pa dënime dhe pa dacka

1,000 L

Sot, në dijeninë time, nuk ka asnjë specialist për fëmijët që të mbrojë tezën e dhunës gjatë edukimit. Kërkime gjithnjë e më të thelluara na tregojnë dëmin që shkaktojnë lëndimet trupore, poshtërimet dhe dënimet te fëmijët.

Bli

Sot, në dijeninë time, nuk ka asnjë specialist për fëmijët që të mbrojë tezën e dhunës gjatë edukimit. Kërkime gjithnjë e më të thelluara na tregojnë dëmin që shkaktojnë lëndimet trupore, poshtërimet dhe dënimet te fëmijët. Më në fund, ne e kemi kuptuar se ajo që vjen nga “plagosja” e një fëmije, nuk i mëson atij asgjë. Por, megjithëse kemi në dispozicion gjithë këtë informacion, madje dimë edhe çfarë është e rëndësishme të shmanget, ne vazhdojmë të injorojmë se me çfarë duhet t’i zëvendësojmë praktikat shtypëse që kemi njohur në fëmijërinë tonë.

Autor:

Catherine Dumonteil-Kremer

Përktheu

Arben Skënderi, Denata Toçe

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

184

ISBN:

978-9928-282-85-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Një autoritet i ri, pa dënime dhe pa dacka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 7 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X