info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Një hap drejt shkollës

2,200 L

Kjo paketë, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për edukimin parashkollor, rekomandohet të përdoret për fëmijët 5-6 vjeç. Paketa shoqërohet me një udhëzues për mësuesit dhe prindërit, të cilët do ta ndjekin ecurinë e fëmijëve gjatë një viti shkollor.

Bli

Kjo paketë, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për edukimin parashkollor, rekomandohet të përdoret për fëmijët 5-6 vjeç. Paketa shoqërohet me një udhëzues për mësuesit dhe prindërit, të cilët do ta ndjekin ecurinë e fëmijëve gjatë një viti shkollor.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Paketa:

4 tekste, CD, mozaikun e shkronjave dhe certifikaten e vlerësimit

ISBN:

978-9989-108-46-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Një hap drejt shkollës”

Your email address will not be published.

11 − 11 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X