info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Një histori me qen

420 L

Lola i adhuron pushimet te gjyshi! Për më tepër që këtë herë me të është Tomi dhe shoku i tij, Mediu, madje edhe Kroketa. Asaj i pëlqen shumë të shkojë të fqinjët e gjyshit. Atje është si në panairet e Parisit: ka kafshë të të gjitha llojeve, si: pula, bretkosa, peshq, pata, gjithashtu, edhe lepuj, lepuj të mrekullueshëm…

Bli

Lola i adhuron pushimet te gjyshi! Për më tepër që këtë herë me të është Tomi dhe shoku i tij, Mediu, madje edhe Kroketa. Asaj i pëlqen shumë të shkojë të fqinjët e gjyshit. Atje është si në panairet e Parisit: ka kafshë të të gjitha llojeve, si: pula, bretkosa, peshq, pata, gjithashtu, edhe lepuj, lepuj të mrekullueshëm… Por, me të gjitha këto që ka fshati, gjithçka mund të ndodhë, madje edhe ndonjë mashtrim që, shpejt, del në dritë.

Autor:

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2017

Faqet:

48

ISBN:

978-9928-02-595-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Një histori me qen”

Your email address will not be published.

nineteen − four =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X