info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

O zot çfarë nate!

420 L

Gjithçka ndodhi, sepse dadoja e Lolës nuk mund të vinte atë natë… dhe Tomi, vëllai i madh që duhej të kujdesej për të, donte të shkonte patjetër në një festë te një shok dhe i gënjeu prindërit, duke marrë edhe Lolën me vete…

Bli

Gjithçka ndodhi, sepse dadoja e Lolës nuk mund të vinte atë natë… dhe Tomi, vëllai i madh që duhej të kujdesej për të, donte të shkonte patjetër në një festë te një shok dhe i gënjeu prindërit, duke marrë edhe Lolën me vete…

Autor:

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2017

Faqet:

48

ISBN:

978-9928-02-199-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “O zot çfarë nate!”

Your email address will not be published.

five × 5 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X