info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Për një histori të krahasuar të letërsisë shqipe

1,000 L

Biblioteka e letërsisë shqipe, si tërësi tekstuale e intertekstuale, na dëshmon kontakte dhe shkëmbime të pareshtura me kultura, letërsi, dukuri letrare, drejtime, poetika, vepra e autorë të letërsisë botërore.

Bli

Biblioteka e letërsisë shqipe, si tërësi tekstuale e intertekstuale, na dëshmon kontakte dhe shkëmbime të pareshtura me kultura, letërsi, dukuri letrare, drejtime, poetika, vepra e autorë të letërsisë botërore. Një vështrim sado i shpejtë në zhvillimet dhe proceset letrare shqipe, na lejon të pohojmë se kjo marrëdhënie sistemike me letërsinë botërore, në trajtën e një rrezatimi të pandërprerë e shenjues të rinovimit, është shndërruar në një “formante të brendshme” të letërsisë shqipe.

Autor:

Dhurata Shehri, Persida Asllani

Botues:

Albas

Faqet:

234

Viti i botimit:

2021

ISBN:

978-9928-356-45-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Për një histori të krahasuar të letërsisë shqipe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 19 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X