info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Imunologjia qelizore dhe molekulare

1,700 L

Ky libër është shkruar për një formim ose një kuptim sa më të thjeshtë të shumë aspekteve të sistemit imun molekular dhe qelizor, si pjesë e përpjekjeve të vazhdueshme për hartimin e teksteve universitare aktuale dhe, në të njëjën kohë, për të ruajtur stilin, që të jetë lehtësisht i kuptueshëm nga studentët.

Bli

Ky libër është shkruar për një formim ose një kuptim sa më të thjeshtë të shumë aspekteve të sistemit imun molekular dhe qelizor, si pjesë e përpjekjeve të vazhdueshme për hartimin e teksteve universitare aktuale dhe, në të njëjën kohë, për të ruajtur stilin, që të jetë lehtësisht i kuptueshëm nga studentët.

Autor:

Prof. dr. Mirela Lika (Çekani)

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2015

Faqet:

319

ISBN:

978-9928-02-498-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Imunologjia qelizore dhe molekulare”

Your email address will not be published.

ten + 6 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X