info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Shtojzovalle në murlan

500 L

“Shtojzovalle në murrlan” është një himn për Krujën, për traditat dhe kulturën e saj, për krutanët e shkathët e punëtorë dhe krutanet e bukura dhe nikoqire, një dëshmi e shumanshme historie dhe qytetërimi, një elegji për fatin e femrës dhe tragjedinë e dashurisë në një mjedis patriarkal, një dashuri dhe admirim i pazakontë për gratë e forta dhe të bukura, të serta dhe të dashura, nikoqire dhe fatkeqe të të njëjtit gjak, një mësim tronditës edukimi, por edhe mesazh i jashtëzakonshëm emancipimi.

Bli

“Shtojzovalle në murrlan” është një himn për Krujën, për traditat dhe kulturën e saj, për krutanët e shkathët e punëtorë dhe krutanet e bukura dhe nikoqire, një dëshmi e shumanshme historie dhe qytetërimi, një elegji për fatin e femrës dhe tragjedinë e dashurisë në një mjedis patriarkal, një dashuri dhe admirim i pazakontë për gratë e forta dhe të bukura, të serta dhe të dashura, nikoqire dhe fatkeqe të të njëjtit gjak, një mësim tronditës edukimi, por edhe mesazh i jashtëzakonshëm emancipimi.

Autor:

Emine Oktrova

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2021

Faqet:

132

ISBN:

978-9928-356-09-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Shtojzovalle në murlan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − nine =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X