info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Spooki 1 – Dorë nuk heqim, shpirt nuk japim!

850 L

Në të vërtetë Roberti është një djalë krejt i zakonshëm. Po, po, krejt i zakonshëm, nëse nuk marrim parasysh këtu faktin, që ai jeton në një familje fantazmash. Natyrisht, për këtë gjë askush nuk duhet të marrë vesh! Por ndodhitë e çuditshme sa vijnë e shtohen dhe shumë shpejt bëhet e qartë: dikush dëshiron të marrë informacione për të dhe familjen e tij.

Bli

Në të vërtetë Roberti është një djalë krejt i zakonshëm. Po, po, krejt i zakonshëm, nëse nuk marrim parasysh këtu faktin, që ai jeton në një familje fantazmash. Natyrisht, për këtë gjë askush nuk duhet të marrë vesh! Por ndodhitë e çuditshme sa vijnë e shtohen dhe shumë shpejt bëhet e qartë: dikush dëshiron të marrë informacione për të dhe familjen e tij. Për fat të mirë, Roberti ka në krah shoqen e tij të klasës, specialisten e kompjuterave, Izabelën, dhe kushëririn e tij fantazmë, Lorencon. Dhe së bashku, ata përpiqen të zbulojnë se kush fshihet pas gjithë kësaj…

Autor:

Ruth Rahlff

Botues:

Albas

Përktheu:

Admira Poçi

Viti i botimit:

2023

Faqet:

318

ISBN:

978-9928-807-81-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Spooki 1 – Dorë nuk heqim, shpirt nuk japim!”

Your email address will not be published.

three × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X