info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Stiliste mode

1,150 L

E pajisur me të gjitha mjetet që duhen për të qenë stiliste, fëmijët do të argëtohen duke stiluar veshje dhe aksesorë. Kompleti përmban letra të ngjashme, modele të skicuara, bojëra, letra ngjitëse me ngjyrë dhe për t’u ngjyrosur, vinovil me xixa etj. Lëri idetë e tua dhe imagjinatën të lirë dhe krijo veshjen që do ta admirojnë të gjithë.

Bli

E pajisur me të gjitha mjetet që duhen për të qenë stiliste, fëmijët do të argëtohen duke stiluar veshje dhe aksesorë. Kompleti përmban letra të ngjashme, modele të skicuara, bojëra, letra ngjitëse me ngjyrë dhe për t’u ngjyrosur, vinovil me xixa etj. Lëri idetë e tua dhe imagjinatën të lirë dhe krijo veshjen që do ta admirojnë të gjithë.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2015

Faqet:

64

ISBN:

978-608-237-027-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Stiliste mode”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − 4 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X