info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Tantra

570 L

Për pjesën më të madhe të jetës seksi është një forcë shtytëse për çiftin, thuajse njëlloj si dëshira jonë e thellë për lidhjen me Zotin.

Bli

Për pjesën më të madhe të jetës seksi është një forcë shtytëse për çiftin, thuajse njëlloj si dëshira jonë e thellë për lidhjen me Zotin. Në kulturën tonë, në përgjithësi, këto dy forca nuk shkojnë sëbashku. Kur dy persona takohen, dhe një pasion i zjarrtë ndizet, shpesh mbetet në rrafshin e dëshirës seksuale, por rrallë herë në zonën shpirtërore. Por disa partnerë janë të aftë të zbulojnë se marrëdhënia dashurore mund të gjejë plotësi hyjnore. Tantra moderne, që kombinon seksualitetin me shpirtëroren në një situatë praktike tokësore, mund të bëhet një mjet i përkryer për të ngritur në nivele më të larta, kënaqësitë që rrjedhin nga bashkimi seksual.

Ne mund të mësojmë njëri-tjetrin, se si ta pasurojmë marrëdhënien tonë me emocione, seksualisht pasionante, dhe shpirtërisht dinamike. Qëllimi është që të motivohen çiftet të veprojnë sëbashku për të arritur diçka të rrallë dhe të bukur në këtë botë: një lidhje të thellë ku ne rritemi sëbashku, madje, deri në moshë të tretë, duke rikrijuar dashurinë, ditë pas ditë dhe vit pas viti.

Autor:

Olta Canka & Genci Muçollari

Botues:

Albas

Përktheu:

Olta Canka & Genci Muçollari

Viti i botimit:

2017

Faqet:

224

ISBN:

978-9928-02-994-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Tantra”

Your email address will not be published.

5 × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X