info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Tarzani i majmunëve

560 L

Në këtë libër tregohet historia e mrekullueshme e djaloshit të xhunglës, Tarzanit. Prindërit e tij nisen nga Londra drejt Afrikës për të punuar, por gjatë rrugës ata braktisen në xhungël nga kapiteni. Pikërisht këtu lind Tarzani, i cili pas vdekjes së prindërve, rritet nga majmuni Kala.

Bli

Në këtë libër tregohet historia e mrekullueshme e djaloshit të xhunglës, Tarzanit. Prindërit e tij nisen nga Londra drejt Afrikës për të punuar, por gjatë rrugës ata braktisen në xhungël nga kapiteni. Pikërisht këtu lind Tarzani, i cili pas vdekjes së prindërve, rritet nga majmuni Kala. Një ditë Tarzani pa në breg një kasolle të vogël, të ndërtuar mbi një pemë. Tepër kureshtar shkon drejt saj, pa e ditur që ajo ishte shtëpia ku kishte lindur. Po në këtë shtëpi takon dhe bie në dashuri me Xhejnin. Por a do ta braktisë xhunglën dhe a do të takohet me Xhejnin në Londër? Mësojeni këtë në aventurën e Tarzanit.

Autor:

Edgar Rice Burroughs

Botues:

Albas

Përktheu:

Lejbjana Hyseni

Përgatiti:

Tommaso Percivale

Viti i botimit:

2015

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-608-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Tarzani i majmunëve”

Your email address will not be published.

four × two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X