info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Të vdesësh nën diell

700 L

“Të vdesësh nën diell” është përmbledhja e parë me tregime nga autori premtues, Ervin Nezha, i cili u shpall edhe një nga tri fituesit e çmimit “Libri i karantinës”. Këto tregime dallojnë për stilin befasues dhe mjeshtërinë e ndërtimit të karaktereve. Tematika e tyre i mëshon fort fatit të përcaktuar të njeriut.

Bli

“Të vdesësh nën diell” është përmbledhja e parë me tregime nga autori premtues, Ervin Nezha, i cili u shpall edhe një nga tri fituesit e çmimit “Libri i karantinës”. Këto tregime dallojnë për stilin befasues dhe mjeshtërinë e ndërtimit të karaktereve. Tematika e tyre i mëshon fort fatit të përcaktuar të njeriut.

Ato vijnë me stil të drejtpërdrejtë të të rrëfyerit, pa metafora e figuracion të tepruar, me gjuhë të çiltër, fraza të shkurtra e imazhe të gjalla, që u japin tregimeve zhdërvjelltësinë dhe befasinë. Këto tregime përmbajnë nota surreale, alegorike dhe satirike. Tregimet e Ervin Nezhës shërbejnë si vazhdimësi e një tradite në gjininë e tregimit shqip.

Autor:

Ervin Nezha

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2020

Faqet:

108

ISBN:

978–9928–332–16–5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Të vdesësh nën diell”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X