info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Tiranozauri

550 L

Libri “Tiranozauri Reks – mbreti i dinozaurëve” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri dykëmbësh mishngrënës, emri i të cilit ka kuptimin “mbreti më tiran i zvarranikëve”. Për të thuhet se ka qenë kafsha më e madhe që  ka jetuar në Tokë dhe se mund ta kthente kokën nga të gjitha drejtimet.

Bli

Libri “Tiranozauri Reks – mbreti i dinozaurëve” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri dykëmbësh mishngrënës, emri i të cilit ka kuptimin “mbreti më tiran i zvarranikëve”. Për të thuhet se ka qenë kafsha më e madhe që  ka jetuar në Tokë dhe se mund ta kthente kokën nga të gjitha drejtimet.

Autor:

Anna Obiol & Subi

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2012

Faqet:

36

ISBN:

978-9989-108-95-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Tiranozauri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 8 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X