info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Udha për te fari

1,000 L

Një roman i krijuar për të vëzhguar dhe përshkruar me imtësi shpirtin njerëzor, të gjitha ato grimca të panumërta që sulmojnë përditë vetëdijen.

Bli

Një roman i krijuar për të vëzhguar dhe përshkruar me imtësi shpirtin njerëzor, të gjitha ato grimca të panumërta që sulmojnë përditë vetëdijen. Mungon prania e një tregimtari të kudondodhur dhe përshkrues i detajeve. Duket sikur personazhet jetojnë në një botë të rrëmujshme, të rrethuar nga njerëz, por edhe nga vetmia e tyre…

Ne dëgjojmë vetëm “monologun e brendshëm”, pra vetëm zërin e personazheve që reagojnë ndaj ngacmimeve të jashtme dhe të brendshme që ndjekin njëratjetrën – si të fliste vetë truri.

Autor:

Virginia Wolf

Botues:

Albas

Përktheu:

Klodian Briçi

Viti i botimit:

2019

Faqet:

304

ISBN:

978-9928-300-91-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Udha për te fari”

Your email address will not be published.

3 − three =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X