info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Unë kujdesem për gjërat e mia

550 L

Personazhi kryesor është mësuar t’i hedhë gjërat sa andej andej-këtej. Por një natë, kur ikën dritat, ai i kërkoi më kot lodrat që donte në errësirën e dhomës dhe nuk gjeti asgjë.

Bli

Personazhi kryesor është mësuar t’i hedhë gjërat sa andej andej-këtej. Por një natë, kur ikën dritat, ai i kërkoi më kot lodrat që donte në errësirën e dhomës dhe nuk gjeti asgjë. Atëherë vogëlushi zbuloi se sa e rëndësishme është të kujdesesh për gjërat e tua. Kjo do të thotë që ato duhet t’i sistemosh dhe t’i riparosh vazhdimisht, në mënyrë që të rrojnë sa më gjatë. Siç kujdesemi për dhomën apo për shtëpinë tonë, ashtu duhet të kujdesemi edhe për mjedisin, planetin, për bimët, lulet dhe kafshët, veten dhe të tjerët.

Autor:

Aleix Cabrera, Armelle Modere

Botues:

Albas

Përktheu:

Natasha Poroçani

Viti i botimit:

2011

Faqet:

36

ISBN:

978-9989-108-66-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Unë kujdesem për gjërat e mia”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X