info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Vjershat e shkronjave

350 L

Në librin “Vjershat e shkronjave” do të gjeni një vjershë për secilën shkronjë të alfabetit. Janë krijime të shkurtra, të thjeshta dhe të lehta për t’u mësuar. Këto vjersha dhe ilustrimet fantastike do i ndihmojnë nxënësit të fiksojnë më mirë shkronjat.

Bli

Në librin “Vjershat e shkronjave” do të gjeni një vjershë për secilën shkronjë të alfabetit. Janë krijime të shkurtra, të thjeshta dhe të lehta për t’u mësuar. Këto vjersha dhe ilustrimet fantastike do i ndihmojnë nxënësit të fiksojnë më mirë shkronjat.

Autor:

Brunilda Tahiri (Spahiu)

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2015

Faqet:

40

ISBN:

978-9928-02-493-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Vjershat e shkronjave”

Your email address will not be published.

8 − 6 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X