info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Yfff! Mbeturinat

550 L

Mbeturinat, plehrat dhe mbetjet e tjera të hedhura në vende të papërshtatshme, krijojnë një mjedis të papastër e të pakëndshëm. Ato, gjithashtu, rrezikojnë shëndetin e njerëzve dhe të kafshëve.

Bli

Mbeturinat, plehrat dhe mbetjet e tjera të hedhura në vende të papërshtatshme, krijojnë një mjedis të papastër e të pakëndshëm. Ato, gjithashtu, rrezikojnë shëndetin e njerëzve dhe të kafshëve. Ky libër u mëson fëmijëve se sa e rëndësishme është hedhja e mbeturinave në vendet e caktuara.

Libri do t’i ndihmojë fëmijët të kuptojnë se burimet e Tokës janë të kufizuara dhe mjaft të çmuara, ndaj duhen përdorur me kujdes.

Në fund të librit ka katër faqe ku sugjerohen veprimtari, të cilat mund të realizohen nga fëmijët dhe që lidhen me temat e trajtuara në libër.

Përmban edhe një udhëzues me këshilla për prindërit, se si ta përdorin informacionin e librit, për t’i bërë fëmijët të vetëdijshëm për çështjen e mbrojtjes së planetit ku jetojmë.

Autor:

Nuria & Empar Jimenez

Botues:

Albas

Përktheu:

Semela Mero

Viti i botimit:

2011

Faqet:

36

ISBN:

978-9989-108-69-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Yfff! Mbeturinat”

Your email address will not be published.

sixteen − twelve =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X