info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

100 lirikat

800 L

Që në fund të viteve ’60 Frederik Rreshpja spikat si një poet me një talent të cuditshëm, gjeniun krejtësisht modern. Përvec poezive, ai shkruan përralla të denja për vetë penën e Oskar Wilde. Cilësohet si një njeri me energji të mëdha, ndonëse nuk është ambicioz, përkundrazi tepër i shkujdesur e moskokëcarës për veten.

Bli

Që në fund të viteve ’60 Frederik Rreshpja spikat si një poet me një talent të cuditshëm, gjeniun krejtësisht modern. Përvec poezive, ai shkruan përralla të denja për vetë penën e Oskar Wilde. Cilësohet si një njeri me energji të mëdha, ndonëse nuk është ambicioz, përkundrazi tepër i shkujdesur e moskokëcarës për veten. I lirë në mendimet e tij, ai mbetet një rebel i pandreqshëm dhe i pathyeshëm në cdo kohë. Frederik Rreshpja aventurën e artit, cilësojnë kritikët, e plazmoi me aventurën e jetës pikërisht si shprehje e lirisë ekzistenciale të individit

Autor:

Frederik Rreshpja

Botues:

Albas

Përgatiti:

Dr. Gazmend Krasniqi & Prof. as. Vjollca Osja

Viti i botimit:

2018

Faqet:

224

ISBN:

978-9928-282-47-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “100 lirikat”

Your email address will not be published.

2 × 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X