info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

50 gratë më me ndikim të epokës sonë

2,200 L

Ky libër rrëfen jetët e jashtëzakonshme të pesëdhjetë grave, të cilat sfiduan me sukses shekujt e mbushur me paragjykime dhe rishkruan rregullat e shoqërisë. Ato ecën përpara me një forcë revolucionare, duke hyrë gjithë hijeshi e krenari në një botë që ishte privilegj i burrave

Bli

Ky libër rrëfen jetët e jashtëzakonshme të pesëdhjetë grave, të cilat sfiduan me sukses shekujt e mbushur me paragjykime dhe rishkruan rregullat e shoqërisë. Ato ecën përpara me një forcë revolucionare, duke hyrë gjithë hijeshi e krenari në një botë që ishte privilegj i burrave. Këto gra ikona dhe shembulli që ato dhanë, u hapën udhën shumë grave të tjerave që i pasuan, duke u lënë trashëgimi frytin e njohurisë, të eksperiencës dhe të imagjinatës së tyre.

Autor:

Chiara Pasqualetti Johnson

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2020

Faqet:

224

ISBN:

978-9928-332-19-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “50 gratë më me ndikim të epokës sonë”

Your email address will not be published.

one × three =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X