info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Aleksandër Moisiu

550 L

Unë linda në vitin 1879 në Trieste. Prindërit e mi ishin Kostandin Moisiu nga Kavaja dhe Amalia de Rada, me origjinë arbëreshe. Që në rini e më pas, jeta ime u lidh me magjinë e skenës, me teatrin dhe me kinematografinë.

Bli

Unë linda në vitin 1879 në Trieste. Prindërit e mi ishin Kostandin Moisiu nga Kavaja dhe Amalia de Rada, me origjinë arbëreshe. Që në rini e më pas, jeta ime u lidh me magjinë e skenës, me teatrin dhe me kinematografinë. Kam interpretuar rolet më të spikatura të botës së teatrit, deri në ditët e fundit të jetës sime. Ndonëse linda dhe jetova jashtë Shqipërisë, në zemrën time mbeti e paharruar fëmijëria që kalova në Durrës, dhe një dashuri e pashuar për gjithçka shqiptare.

Autor:

Luan Rama

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2016

Faqet:

64

ISBN:

978-9928-02-808-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Aleksandër Moisiu”

Your email address will not be published.

three × 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X