info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Ana flokëkuqja

560 L

Methju dhe motra e tij, Marila, kishin vendosur të birësonin një djalë, që t’i ndihmonte në fermën e tyre, por gabimisht jetimorja u dërgon Anën, një vajzë me flokë të kuq dhe tepër ëndërrimtare. Me imagjinatën, kokëfortësinë, zgjuarsinë e saj, ajo arrin t’i bëjë për vete dhe të sjellë gjallëri në Grin Gejbëlls.

Bli

Methju dhe motra e tij, Marila, kishin vendosur të birësonin një djalë, që t’i ndihmonte në fermën e tyre, por gabimisht jetimorja u dërgon Anën, një vajzë me flokë të kuq dhe tepër ëndërrimtare. Me imagjinatën, kokëfortësinë, zgjuarsinë e saj, ajo arrin t’i bëjë për vete dhe të sjellë gjallëri në Grin Gejbëlls.

Çdo ditë është një aventurë e re për Anën, e cila edhe pse padashur bën shumë prapësi, gjithnjë e karakterizon humori të cilin e përçon edhe te njerëzit që e rrethojnë.

Autor:

Eliza Puriçelli Guerra

Botues:

Albas

Përktheu:

Lejbjana Hyseni

Përgatiti:

Eliza Puriçeli Guerra

Viti i botimit:

2018

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-282-08-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Ana flokëkuqja”

Your email address will not be published.

eight − 7 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X