info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Antitabu këshilla për miqtë

900 L

Shaban Murati është “Mjeshtër i Madh” në diplomaci. Ai ka qenë diplomat karriere, studiues i marrëdhënieve ndërkombëtare dhe analist diplomatik me një përvojë mbi 50-vjeçare në fushën e politikës së jashtme.

Bli

Shaban Murati është “Mjeshtër i Madh” në diplomaci. Ai ka qenë diplomat karriere, studiues i marrëdhënieve ndërkombëtare dhe analist diplomatik me një përvojë mbi 50-vjeçare në fushën e politikës së jashtme. Ka shërbyer si ambasador i Shqipërisë në Maqedoni, Suedi, Norvegji, Finlandë dhe Islandë. Në Ministrinë e Jashtme ka kryer detyrat e drejtorit të Akademisë Diplomatike të MPJ-së të Shqipërisë, të drejtorit të Drejtorisë së Ballkanit, drejtorit të Drejtorisë së Analizë-Prognozës, drejtorit të Drejtorisë së Shtypit dhe Informacionit dhe zëdhënësit të Ministrisë së Jashtme. Ka qenë pedagog i jashtëm për estetikën dhe anëtar i Katedrës së Estetikës, si dhe anëtar i Katedrës së Historisë së Përgjithshme në Universitetin Shtetëror të Tiranës. Ai është autor i shumë librave dhe i mijëra analizave për çështjet e diplomacisë, të politikës së jashtme, të kulturës dhe artit etj., në mediet vendase dhe të huaja.

Autor:

Shaban Murati

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2020

Faqet:

167

ISBN:

978-9928-332-10-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Antitabu këshilla për miqtë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X