info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Atlas i historisë (për shkolla)

750 L

Atlasi përfshin historinë e përgjithshme dhe historinë kombëtare. Pjesa që i përket historisë së përgjithshme është e gërshetuar, ndërsa historia kombëtare është njësi më vete. Pjesa e historisë kombëtare është ndarë për shkak të natyrës së saj, si dhe për shkak të dëshirës që ajo të përfaqësohet sa më e plotë, por gjithherë duke marrë parasyh përfaqësimin adekuat të rëndësisë së këtyre dy llojëve të historisë.

Bli

Atlasi përfshin historinë e përgjithshme dhe historinë kombëtare. Pjesa që i përket historisë së përgjithshme është e gërshetuar, ndërsa historia kombëtare është njësi më vete. Pjesa e historisë kombëtare është ndarë për shkak të natyrës së saj, si dhe për shkak të dëshirës që ajo të përfaqësohet sa më e plotë, por gjithherë duke marrë parasyh përfaqësimin adekuat të rëndësisë së këtyre dy llojëve të historisë.

Autor:

Dr. Izber Hoti, Dr. Tomi Treska, Mr. Ilir Mehmeti

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2008

Faqet:

96

ISBN:

9989-108-20-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Atlas i historisë (për shkolla)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X