info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh

450 L

Në librin e dytë të serisë “Ariu i Bardhë i Ëndrrave”, do të gjeni dashurinë dhe pasionin e një vajze të vogël, e cila me këmbënguljen e saj, shndërrohet në balerinën që kaq shumë e kishte dëshiruar…

Bli

Në librin e dytë të serisë “Ariu i Bardhë i Ëndrrave”, do të gjeni dashurinë dhe pasionin e një vajze të vogël, e cila me këmbënguljen e saj, shndërrohet në balerinën që kaq shumë e kishte dëshiruar…

Rrugëtimin për të shkuar deri atje, e gjeni në këtë përrallë, me ilustrime autentike, bashkëkohore dhe mbresëlënëse, për fëmijët dhe prindërit gjithashtu. Sikurse dhe në librin e parë, udhëtimi nëpër ëndrra, me përrallën dhe ilustrimet, ndihmon fëmijët në zhvillimin e motivacionit, imagjinatës dhe besimit.

Njihuni me Aurorën dhe pasionin e saj për baletin. Aq e përkushtuar është në prova Aurora saqë ajo u kujtua që nuk kishte fustan vetëm një natë përpara shfaqjes së madhe… U shtri e dëshpëruar në gjumë, por Ariu i Bardhë i Ëndrrave…

Lundroni edhe ju bashkë me Aurorën në ëndrrat, dëshirat dhe pasionet e saj.

Autor:

Denata Toçe

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2017

Faqet:

28

ISBN:

978-9928-258-01-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Aurora dhe fustani shumëngjyrësh”

Your email address will not be published.

eighteen − 11 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X