info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Aventurat e Pinokut (për të vegjël)

560 L

Personazhi i Pinokut vjen në një përkthim të ri, të këndshëm dhe shumë argëtues, Ju do të njiheni me aventurat e kukullës prej druri, që s’do të shkojë në shkollë dhe që futet në telashe të njëpasnjëshme. Por ai ia del në fund të bëhet një djalë prej vërteti, sepse është zemërmirë, i do dhe i ndihmon të gjithë ata që has gjatë aventurave të tij, dhe veçanërisht do babanë e vet, Xhepeton e moshuar, dhe Zanën, mirëbërësen e tij të kudogjendur.

Bli

Personazhi i Pinokut vjen në një përkthim të ri, të këndshëm dhe shumë argëtues, Ju do të njiheni me aventurat e kukullës prej druri, që s’do të shkojë në shkollë dhe që futet në telashe të njëpasnjëshme. Por ai ia del në fund të bëhet një djalë prej vërteti, sepse është zemërmirë, i do dhe i ndihmon të gjithë ata që has gjatë aventurave të tij, dhe veçanërisht do babanë e vet, Xhepeton e moshuar, dhe Zanën, mirëbërësen e tij të kudogjendur.

Autor:

Carlo Collodi

Botues:

Albas

Përktheu:

Lejbjana Hyseni

Përgatiti:

Roberto Piumini

Viti i botimit:

2015

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-609-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Aventurat e Pinokut (për të vegjël)”

Your email address will not be published.

4 × four =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X