info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Avioni i Gastonit

670 L

Gastonit të vogël i pëlqen shumë të pilotojë. Me avionin e tij ai ngjitet mbi re dhe formon figura në qiell. Në këtë libër tregohet se sa bukur është të drejtosh një avion dhe të fluturosh sipër reve.

Bli

Gastonit të vogël i pëlqen shumë të pilotojë. Me avionin e tij ai ngjitet mbi re dhe formon figura në qiell. Në këtë libër tregohet se sa bukur është të drejtosh një avion dhe të fluturosh sipër reve.

Autor:

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2013

Faqet:

14

ISBN:

978-608-237-033-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Avioni i Gastonit”

Your email address will not be published.

11 − 6 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X