info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Balabiluja

420 L

“A jua kam treguar historinë e Balabilusë?” – pyeti Namani, peshkatari i vjetër, Lalën dhe fëmijët e tjerë. Ata tundën kokën në shenjë mohimi. Këtu fillon historia e mrekullueshme e një mbreti të madh, që kishte një vajzë shumë të bukur, që e quanin Lejla. Mbretëria e tij pllakoset nga thatësira, e cila vjen nga një mallkim…

Bli

“A jua kam treguar historinë e Balabilusë?” – pyeti Namani, peshkatari i vjetër, Lalën dhe fëmijët e tjerë. Ata tundën kokën në shenjë mohimi. Këtu fillon historia e mrekullueshme e një mbreti të madh, që kishte një vajzë shumë të bukur, që e quanin Lejla. Mbretëria e tij pllakoset nga thatësira, e cila vjen nga një mallkim… Një zog i vogël, me një zë magjik, e shpëton Lejlën e bukur dhe mbretërinë nga thatësira… Po kush është ky zog?

 

Një histori e mbushur plot me befasi, emocion dhe rimë. Histori si e një mijë e një netëve, e treguar nga Lë Klezio, autor i çmimit “Nobel” në letërsi.

Autor:

Jean-Marie Gustav Le Clézio

Botues:

Albas

Përktheu:

Amantia Kapo

Viti i botimit:

2019

Faqet:

48

ISBN:

978-9928-282-75-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Balabiluja”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + nineteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X