info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

BAR SAHARA

650 L

Në këtë përmbledhje me tregime të shkurtra, subjekti ndërtohet sipas impresionit të ndjesisë, jo duke i qëndruar besnik narrativës. Detajet jepen jo në funksion të skalitjes së personazhit, por si veçori të fenomenit. Bashkëvendosja e këtyre detajeve, me ngjarje herë absurde e herë krejt banale, krijon një ngërç emocional, duke ngacmuar një këndvështrim ndryshe.

Bli

Në këtë përmbledhje me tregime të shkurtra, subjekti ndërtohet sipas impresionit të ndjesisë, jo duke i qëndruar besnik narrativës. Detajet jepen jo në funksion të skalitjes së personazhit, por si veçori të fenomenit. Bashkëvendosja e këtyre detajeve, me ngjarje herë absurde e herë krejt banale, krijon një ngërç emocional, duke ngacmuar një këndvështrim ndryshe.

Stili i përdorur, që varion dukshëm nga tregimi në tregim, provokon pyetjen se ç’përqasje do të ishte e duhura për të trajtuar atë ndjesi apo atë tematikë. Megjithatë, pavarësisht ndryshimit të formave stilistike, të gjitha krijimet, qofshin reale a surreale, u qëndrojnë besnike perceptimeve dhe emocioneve njerëzore.

Autor:

Dionis Prifti

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2021

Faqet:

116

ISBN:

978-9928-356-26-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “BAR SAHARA”

Your email address will not be published.

twenty − two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X