info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Bëmat e Lizës

900 L

Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët, përmes titujve, si Princi i vogël, Piter Pani, Aventurat e Pinokut, Bëmat e Lizës në botën e çudirave, Pipi Çorapegjata, Princi i lumtur dhe përralla të tjera, Zemër.

Bli

Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët, përmes titujve, si Princi i vogël, Piter Pani, Aventurat e Pinokut, Bëmat e Lizës në botën e çudirave, Pipi Çorapegjata, Princi i lumtur dhe përralla të tjera, Zemër. Këto vepra, shumë të njohura nga lexuesi i vogël, vijnë të përkthyera nga veprat origjinale dhe janë shoqëruar me ilustrime të këndshme. Shoqëria me personazhet e tyre do të jetë një kënaqësi e vërtetë për ju.

Autor:

Luis Keroll

Botues:

Albas

Përktheu:

Ukë Buçpapaj, Era Buçpapaj

Viti i botimit:

2015

Faqet:

116

ISBN:

978-9928-20-628-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Bëmat e Lizës”

Your email address will not be published.

six − four =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X