info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Bishat e Rock`n Roll-it

1,200 L


Beatles

Bob Dylan

Black Sabbath

Cat Stevens

Jim Morrison & Doors

Jimi Hendrix

King Crimson

Led Zeppelin

Leonard Cohen

Pink Floyd

Police & Sting

Queen & Freddie Mercury

Rolling Stones

Përzgjodhi dhe përktheu:

Genci Muçollari

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2023

Faqet:

250

ISBN:

978-9928-807-73-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Bishat e Rock`n Roll-it”

Your email address will not be published.

ten + nine =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X