info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Blloku HOP-HOP

550 L

Dosja HOP-HOP “Faqet argëtuese” është hartuar sipas programit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për ciklin parashkollor sipas fushave kurrikulare: zhvillimi gjuhësor, matematikor, shkencor, artistik, social dhe shëndetësor. Dosja shoqërohet me një udhëzues për mësuesit dhe prindërit, të cilët do të ndjekin ecurinë e fëmijëve të moshës 3-4 vjeç.

Bli

Dosja HOP-HOP “Faqet argëtuese” është hartuar sipas programit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për ciklin parashkollor sipas fushave kurrikulare: zhvillimi gjuhësor, matematikor, shkencor, artistik, social dhe shëndetësor. Dosja shoqërohet me një udhëzues për mësuesit dhe prindërit, të cilët do të ndjekin ecurinë e fëmijëve të moshës 3-4 vjeç.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Faqet:

128

ISBN:

978-9928-02-249-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Blloku HOP-HOP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − fourteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X